29 Mayıs itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfaları incelendiğinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulacağına ilişkin bilgiler yer alıyor. Söz konusu emekli promosyonu kampanyalarının haziran ayında da devam etmesi beklenirken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça belediyeler, kurumlar, müdürlükler işyerleri, üniversiteler, sendikalar mayıs ayının son günlerinde resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar.

Aile Destek Turk Lirasi

40.000 TL Promosyon Anlaşması

Çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin her geçen gün yeni açıklamalar gelirken, yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personeller de mayıs ayının son günlerinde promosyon görüşmeden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Milas Belediyesi de 40.000 TL promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasın netlik kazanmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Belediyemize bağlı Emek Personel Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ve Türk Ekonomi Bankası arasında şirkette çalışan işçileri kapsayan banka promosyon sözleşmesi imzalandı. 3 yıl süre için geçerli olan anlaşmaya göre banka tarafından her işçimize 40 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Tüm personellerimize hayırlı uğurlu olsun’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez