Türkiye'nin köklü bankalarından İş Bankası, 100. yılını müşterilerine özel bir jestle kutluyor! Banka, 26 Ağustos'ta itfa edilecek olan "100. Yıl Bonosu" ile yeşil ekonomiye katkı sağlayan bir ürünü halka arz ediyor.

İş Bankası 100. Yıl Bonosu Halka Arzı Başlıyor

İş Bankası'nın yaptığı duyuruya göre, Türkiye İş Bankası 100. Yıl Bonosu'na katılmak isteyenler için talep toplama dönemi 15 - 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu bonoya başvurmak için İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve Şubeler kullanılabilir. Halka arza katılan müşterilere, yeşil bir geleceğe yapılan bu anlamlı yatırımın bir hatırası olarak özel bir dijital sertifika verilecek. Ayrıca, her katılımcı adına TEMA Vakfı aracılığıyla bir fidan bağışı yapılacak.

İş Bankası'ndan 100. Yıl Bonosu

İş Bankası 100.Yıl Bonosu Getirisi

İş Bankası'nın 100. Yıl Bonosu getirisi, halka arz döneminde gelen taleplere bağlı olarak belirlenecek. İhraç miktarı, 3 milyar Türk Lirası nominal olarak belirlenmiş olsa da, talebe bağlı olarak bu miktar 4,5 milyar TL'ye kadar artırılabilecek.

PTT Ödemelere Doymuyor! Hane Başına 4000 TL Destek Yapılacak! PTT Ödemelere Doymuyor! Hane Başına 4000 TL Destek Yapılacak!

İş Bankası, bonoya ilişkin getiri hakkında da açıklamalarda bulundu. Halka arzda iletilen her talep için, vade sonunda yıllık %55 basit faiz oranı üzerinden getiri sağlayacak 126 günlük İş Bankası 100. Yıl Bonosu, minimum 1.000 TL tutarından başlayarak yatırımcılara sunulacak.

Bu açıklamalarla birlikte, yatırımcılar belirlenen faiz oranı üzerinden getiri elde etme fırsatı bulacaklar. Yatırım yapmak isteyenler için en düşük alım sınırı da 1.000 TL olarak belirlenmiş durumda.