Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren İş Bankası farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve Maxipuanlara dair bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de fırsatların ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 3000 TL'ye varan Maxipuan elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanabileceğine, kampanyayı nasıl katılım sağlanacağına ve fırsatın detaylarına ilişkin İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı.

İş Bankası 3000 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası’nın açıklamasına göre 1-31 Mayıs tarihleri arasında ilk kez İş Bankası bireysel kredi kartına başvuranlar 10 Haziran tarihine kadar tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 3000 TL ve üzeri alışverişe 300 TL olmak üzere toplamda 3000 TL'ye varan Maxipuan elde edebilecekler.  Maximum özellikli bireysel kredi kartları, Maximiles, Maximiles Select, MercedesCard kampanyaya dahil edilirken, Maximiles Black, Privia Black, Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Bankamatik Kartlar, Maxipara Kartlar fırsat çerçevesine alınmadı. 3000 TL'ye varan Maxipuan fırsatından yararlanabilmek için kart başvurusundan önce ya da sonra İşCep veya Maximum Mobil’de yer alan kampanyalar bölümünden katıl butonuna tıklanması gerekirken, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında tüm kanallardan İş Bankası bireysel kredi kartı başvurusunda bulunarak 1 Mart 2024 tarihi itibariyle İş Bankası'ndan ilk kez kredi kartı alan müşteriler fırsattan faydalanabilecekler.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

İş Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

İş Bankası yeni kredi kartı müşterilerine 3000 TL'ye varan Maxipuan fırsatı sunarken, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan söz konusu kampanyanın yanı sıra mayıs ayının ortalarında İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olmayı düşünen kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da İş Bankası güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Mayıs ayının ilk günlerinde başlayan ve son günlerine kadar devam edecek olan kampanyalara dair İş Bankası açıklamalar yaparken, mayıs ayında belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlar da merak ediliyor. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve yeni fırsatlar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını inceleyebilirler.

Editör: Ali Ölmez