Mayıs ayının son günlerine doğru ilerlerken İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve Maxipuanlara ilişkin araştırmalar gerçekleştirirken, İş Bankası da 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyasını duyurdu. Söz konusu fırsatın başlamasının ardından ayrıntılara ve kampanyadan kimlerin yararlanacağına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

İş Bankası 1000 TL İndirim Fırsatı

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 16 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında İşcep'ten İş Bankası müşterisi olarak kredi kartıyla hava yolları kategorisinde faaliyet gösteren iş yerlerinden 30 Haziran 2024 tarihine kadar gerçekleştirilecek 1000 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında 1000 TL indirim sağlanacak. Fırsat yalnızca hava yolları kategorisindeki işyerlerinde geçerli olurken, İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları kampanyaya dahil edildi. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre bir müşteri için kampanyaya dahil olan kartlar ile kazanılacak indirim tutarı 1000 TL olacak.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

İş Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

İş Bankası mayıs ayının ortalarında başlayan ve son gününe kadar devam edeceği duyurulan 1000 TL indirim fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de mayıs ayının son günlerine doğru güncel fırsatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçirildikçe belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalara dair İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunacak.

Editör: Ali Ölmez