IPhone'un 10. Yılına özel olarak iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri tasarlanmış ve çıkarılması planlanmıştı. Geçtiğimiz akşam şaşalı bir şekilde tanıtımı yapılan cihazların fiyatları da belli oldu. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Apple yine turnayı gözünden vuracak gibi görünüyor. İşte yeni iPhone modellerinin fiyatları.

 Apple uzun zamandır teknoloji tutkunlarının beklediği ve cevap aradığı soruya sonunda cevabını verdi. Sabırsızlıkla beklenen yeni iPhone modellerinin tanıtımı geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen lansman ile teknoloji takipçilerei ile buluştu. IPhone modelinin teknoloji camiasındaki 10. Yılına özel olarak hazırlanan yeni iPhone modelleri: iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X olarak belirlenmişti. Aynı lansmanda söz konusu olan yeni iPhone modellerinin fiyatları da belli olmuş oldu. İşte teknoloji devi olan Apple'ın teknoloji kullanıcılarına sunacak olduğu yeni iPhone modellerinin fiyatı...

 En çok beklenen cihaz modellerinden biri olan iPhone 8 64 GB'lık modeli 699 dolarak olarak belirlendi ve bu fiyattan satışa sunulacak. Cihazın Türkiye'deki satış fiyatı da toplamda 2410 TL'ye denk geliyor. Bu miktarın üzerinden %10'luk bir pay TRT payı olarak nitelendiriliyor. 241 TL olarak hesaplanan bu payın yanı sıra 602 TL de ÖTV olarak alınacak. Ara toplam üzerinden de 585 TL KDV olarak ödenecek. Böylelikle en uygun iPhone 8'in Türkiye fiyatı 3.838 TL olacak.