Hyundai geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da güncel fiyat listeleri ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, araç almayı düşünen vatandaşlar firmaların güncel fiyat listelerini ve kampanyalarını yakından takip ederken, 11 Haziran itibariyle Elantra modelinin fiyatı araştırılan konular arasında yer alıyor. Hyundai da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Elantra modelinin kampanyalı satış fiyatları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Hyundai Elantra Haziran 2024 Fiyat Listesi

Hyundai’ın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre 11 Haziran itibariyle Elantra modelinin maksimum liste fiyatı 1.504.000 TL'den başlarken, kampanyalı satış fiyatı ise 1.444.000 TL seviyesine kadar düşüyor. Bu çerçevede, söz konusu aracın kampanyalı satış fiyatları şöyle:

1.6 MPi Prime CVT Benzin Otomatik 1.444.000 TL
1.6 MPi Elite CVT Benzin Otomatik 1.685.000 TL

Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2024 Haziran

Hyundai Elantra modelinin haziran ayı itibariyle güncel fiyatları 1.444.000 TL seviyesinden başlarken, 1.685.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Otomobil almayı düşünen vatandaşlar güncel fiyat listelerini yakından takip ederken, firmaların kampanyaları ve taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun mayıs ve nisan aylarında politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakmasının ardından 27 Haziran tarihinde açıklanacak olan haziran ayı faiz kararı için piyasaların heyecanlı bekleyişi devam ederken, güncel taşıt kredisi faiz oranları da söz konusu faiz kararı öncesinde araştırılıyor. Taşıt kredisi faiz oranları vade süresi ve taşıt kredisi tutarına göre değişkenlik gösterebildiği için bankaların resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarından güncel oranlara erişilebilir ve hesaplamalar yapılabilir.

Editör: Ali Ölmez