Kayseri'nin mobilya sektöründeki lider konumunu pekiştiren KumsMall Mobilya'da Moda Show 2024 etkinliği, büyük bir coşkuyla başladı. KumsMall Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, dünyanın en modern mobilya sergileme merkezinde gerçekleşiyor ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.

Kayseri Mobilya Sektöründeki Lider Konumunu Pekiştiriyor

Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm gibi önemli isimlerin yanı sıra ilçe belediye başkanları, oda başkanları ve vatandaşlar da katıldı.

BBP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı, Cumhur İttifakı'na Destek Verme Kararı Aldı BBP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı, Cumhur İttifakı'na Destek Verme Kararı Aldı

KumsMall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, açılış konuşmasında Kayseri'nin mobilya sektöründeki önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin en büyük mobilya üretim merkezi olduğunu ve dünya pazarında daha fazla pay almanın önemine dikkat çekti. Sarıkaya, KumsMall AVM'nin 300 bin metrekarelik kapalı alanı ve 350'den fazla yerleşik mağazasıyla sektörün önemli bir temsil gücü olduğunu belirtti.