Ünlü şarkıcı ve dansçı 22 yaşında ki Hatshita Dahiya’nın ölümü herkesi hayrete düşürürken Hindistan halkını da yasa boğdu. Ünlü şarkıcı ve dansçı Dahiya kimliği belirsiz kişiler tarafından yedi kurşunla öldürüldü.

Harshita Dahiya polisin yaptığı ilk açıklamada Panipat bölgesinde Chamara ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişi  yada kişiler tarafından yedi kurşunla öldürüldüğü ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre ünlü şarkıcı ve sanatçı Harshita Dahiya’nın olay günü sahne aldığı bir konserden dödüğü ve saat 16:00 sularında siyah bir araç tarafından aracının önünün kesilerek iki kişi tarafından vurularak öldürüldüğü açıklandı. Yerel polis şefi Rahul Sharma yaptığı açıklamada ‘’ Kimliği belirlenemeyen iki kişi genç sanatçının iki asistanı ve şoförünü arabadan indirdi. Şüphelilerin sıktığı yedi kurşunun altısı şarkıcı Dahiya’nın başına ve boynuna isabet etti ve Dahiya olay yerinde hayatıı kaybetti. Şüpheliler olay yerinde kaçtı.’’ dedi.

Sanatçının daha önce de şantaj ve tehtit aldığı belirtilirken sanatçının kız kardeşi Lata, kardeşini kendi eşinin vurduğunu annelerinin cinayet davasında görgü tanığı olmasından dolayı kız kardeşini vurduğunu idda etti. Sanatçı Dahiya daha önce kız kardeşşinin kocasını tecavüzle suçlamış ve tutuklamasına neden olduğu öğrenildi.