22 Mayıs tarihinde bankaların emekli promosyon ödemeleri ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu çerçevede, 1 Mayıs tarihinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyuna bilgi verilirken, ilerleyen süreçlerde de yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, üniversitelerde, işyerlerinde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerini ve promosyon ödemelerine ilişkin açıklamaları yakından takip ediyorlar.

30.000 TL Promosyon Ödendi

Maaş promosyonlarına dair her geçen gün yeni açıklamalar gelirken, ödemeler ile ilgili kamuoyu bilgilendiriliyor. Bu çerçevede, Belediye İş Sendikası Mersin 1 Nolu Şube tarafından yapılan açıklamaya göre Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’de çalışan işçiyelerin promosyon ücreti 30.000 TL olarak Yapı Kredi tarafından hesaplara aktarıldı. Söz konusu promosyon ödemelerinin gerçekleştirilmesinin ardından sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Değerli Üyelerimiz; Örgütlü ve Yetkili bulunduğumuz Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’ne bağlı çalışan İşçi Arkadaşlarımızın (3 Yıllık) promosyon ücreti 30.000₺ olarak; Yapıkredi Bankası tarafından bugün itibariyle hesaplarınıza yatırılmıştır. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer başta olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İşçi arkadaşlarımıza Promosyon Ücretleri Hayırlı, Uğurlu Olsun. Belediye İş Sendikası Mersin 1 Nolu Şube Yönetimi’’ denildi.

Promosyon Turk Lirasi

Maaş Promosyonları 2024 Mayıs

Belediye İş Sendikası Mersin 1 Nolu Şubesi 30.000 TL promosyon ödemesine dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarına dair gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, önümüzdeki süreçlerde de anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanabilir. Çalışanlar da söz konusu promosyon görüşmelerini yakından takip edecekler.

Editör: Ali Ölmez