ATV’nin sevilen dizisi Hercai 27. Bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla takip edilen Hercai 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Reyyan, Miran’a sürpriz hazırlıyor. Miran ve Hazar işbirliği sürüyor. Azize ve Sultan neden tartışıyor? Miran, Azize’ye neden bağırıyor? Reyyan ve Miran ayrı eve çıkacak mı? İşte detaylar…

 ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Hercai, sezona hızlı bir giriş yapmayı başardı. Cuma akşamlarına damga vuran dizinin çekimleri Midyat’ta gerçekleştiriliyor. Şadoğlu ve Aslanbey aileleri arasındaki savaş içerisinde filizlenen Reyyan ve Miran aşkı seyircinin büyük beğenisini kazandı. Heyecanla beklenen Hercai 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Miran ve Azize arasında sert rüzgarlar esmeye devam ediyor.

 Azize’nin oyununu ortaya çıkaran Miran, bir daha ona güvenemeyeceğine inanıyor. Azize, büyük bir hata yaptığının farkına varıyor. Miran’ı Reyyan’dan uzaklaştırmaya çalıştığı her an, zarara uğradığını anlıyor. Bu nedenle Reyyan’a karşı aldığı cepheyi kapalı kapılar ardından sürdürmeye karar veriyor. Miran’ın yeniden güvenini kazanmak için harekete geçiyor. İntikam planındaki en önemli kişi olan Miran’ı kaybetmeyi göze alamıyor.

 Biraz geriye çekilerek durum değerlendirmesi yapmaya başlayan Azize, Gönül ile uğraşmaya başlıyor. Gönül’ün kardeşinin kimliğini öğrenmek için gösterdiği ısrar karşısında ipuçları veriyor. Fakat, kardeşinin kim olduğunu söylemiyor. Gönül, Fırat’ın kardeşi olabileceğini düşündüğü için harekete geçiyor. Fırat ve Esma hakkında araştırma yapıyor. Gönül’ün davranışlarından şüphelenen Esma, Azize ile konuşuyor. Sultan ve Azize arasındaki çatışmada hız kesmeden sürüyor.

 Sultan, kızının sakladığı sırrı öğrenmeye kararlıdır. Bu yüzden sık sık Gönül ile konuşur. Gönül, annesine kardeşinin hayatta olduğunu söyleme aşamasına gelir. Reyyan, Miran’ı mutlu etmek için sürpriz yapar. Miran, Reyyan sayesinde nefes aldığını söyler. Aşkını intikamının önüne koyan Miran, Azize’nin öfkesine maruz kalır.