Haziran ayının ilk günlerinden itibaren Kurban Bayramı’na özel bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kampanyalara ve detaylarına dair bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte Kurban Bayramı'na özel 400 TL'ye varan ParafPara sunulan fırsatın detayları belli oldu. 1 Haziran tarihinde başlayan ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 400 TL ParafPara elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve kampanyanın ayrıntıları netleşti.

Halkbank Kurban Bayramı Kampanyası

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre 1-23 Haziran tarihleri arasında market, restoran, giyim ve elektronik sektörlerinde her 750 TL ve üzeri harcamaya 40 TL olmak üzere toplamda 400 TL ParafPara verilecek. Kurban Bayramı’na özel hayata geçirilen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce ÖDÜL yazıp 3404’e SMS göndermesi ya da Paraf Mobil’den hemen katıl butonuna tıklaması gerekiyor. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsat çerçevesinde elde edilen Parafparaların son kullanım tarihi 9 Ağustos saat 21.59 olarak belirlendi. Fırsat çerçevesinde elde edilen Parafparaların kullanılmaması durumunda 10 Ağustos tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi 3

Halkbank Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

Halkbank’ın haziran ayının ilk gününde başlattığı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edeceğini belirttiği 400 TL Parafpara fırsatı sürerken, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de haziran ayının ortalarına doğru yaklaşırken farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Parafparaları merak ediyorlar. Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Halkbank belirli tarihler arasında geçerli olan güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Halkbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez