Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Şaşoğlu İmam Hatip Ortaokulu iş birliğiyle ortaokullar arasında bir bilgi yarışması düzenlendi. Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, sınavlar öncesinde öğrencilerin kendilerini değerlendirebildikleri bu yarışmaların keyifli ve çekişmeli geçtiğini belirtti.

Kayseri Hacılar İlçesinde Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. Başkan Bilal Özdoğan, yarışmanın öğrenciler için verimli geçtiğini ifade ederek, "Öğrencilerimiz bu yarışmada bilgilerini yarıştırarak keyifli anlar yaşadılar. Bu ortamı hazırlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakam Burak Dertlioğlu ise yarışmanın amacının rekabet değil, katılım olduğunu vurguladı. "Burada bir müsabaka yok aslında. Burada herkes birinci. Toplum önünde hitabet, konuşma ve kendi bildiklerini ifade edebilme becerilerini burada kazandığınızı gördük. Hepiniz birincisiniz," diyerek öğrencilere ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Beş okulun kıyasıya yarıştığı etkinlikte, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu birinci, Demokrasi Şehitleri Ortaokulu ikinci, Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren okulların öğrencilerine ödülleri, Kaymakam Burak Dertlioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan tarafından takdim edildi.

Editör: Osman Baytekin