Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekân olan Hacılar Ortaseki Ormanları, yüzlerce doğa ve sporseveri ağırlamaya başladı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tüm vatandaşları bu eşsiz doğa harikasını görmeye davet etti.

Hacılar Belediye Başkanı Vatandaşları Hacılar Ortaseki Ormanları'na Davet Etti

Ortaseki Ormanları'nın, her mevsim kendine has güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülediğini belirten Başkan Özdoğan, şunları söyledi: "Ortaseki Ormanları, şehirden uzaklaşarak doğayla buluşmak isteyenler için mükemmel bir mekân. Sonbaharda ve yaz aylarında farklı güzelliklere sahip olan bu bölge, yönlendirme ve tanıtım tabelaları, yağmur barınakları, seyir terasları ve yürüyüş yolları ile turizm açısından büyük bir değer taşıyor. Türkiye genelinde bu doğa harikasının tanınması ve ziyaret edilmesi için gerekli çalışmaları sürdürüyoruz."

Başkan Özdoğan ayrıca, Ortaseki Doğa Karavan Kamp Alanı Projesi ile doğa ve kamp tutkunlarına yeni fırsatlar sunacaklarını belirterek, "Ortaseki Karavan Kamp Alanı projesi, doğayla buluşmak isteyen herkesin beklentilerini karşılayacak. Bölgeye ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına yakında yol yapım çalışmalarına başlayacağız. Bu doğal güzelliği görmeye gelen, yürüyüş yapan tüm doğaseverlere teşekkür ediyor ve herkesi Ortaseki’ye bekliyoruz" dedi.

Editör: Osman Baytekin