Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Anneler Günü vesilesiyle duygusal bir mesaj paylaştı. Özdoğan, "Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğüdür. Annelerimize olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz” ifadeleriyle annelerin değerine vurgu yaptı.

Hacılar Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Ülke genelinde 12 Mayıs Pazar günü kutlanan Anneler Günü için mesaj yayımlayan Başkan Özdoğan, tüm annelerin gününü en içten dilekleriyle kutladı. Annelerin sevgi, şefkat ve fedakarlıkla dolu olduğunu belirten Özdoğan, onların varlığının hayatımızdaki en değerli unsurlardan biri olduğunu dile getirdi. Annelerin özverisi ve sevgisinin bizi güçlü kıldığını ve ileriye taşıdığını vurgulayan Başkan, bu özel günde annelere teşekkür etme ve sevgiyi gösterme gerekliliğine işaret etti.

Özdoğan, annelerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ve onlara olan minnettarlığın sürekli ifade edilmesi gerektiğini belirtti. Kendi annesi ve eşi başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Özdoğan, onlara sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diledi.

Editör: Osman Baytekin