Kayseri Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalarının başkanları, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı ziyaret etti.

Kayseri Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hacılar Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Ziyaret kapsamında, başkanlar yeni dönem için başarı dileklerini ileterek, Başkan Özdoğan'ın çalışmalarını takdir ettiler. Ziyarete katılanlar arasında Esnaf Kefalet Kooperatifi 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, Halıcılar Odası Başkanı Ercan Efilti, Kasaplar Odası Başkanı Mustafa Bayırbaşı, Hacılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Günek gibi önemli isimler yer aldı. Başkan Alan, Hacılar ilçesinin gelişimini ve değişimini övdü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ilçe sakinlerine daha iyi hizmet sunma çabalarını vurguladı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafların önemine vurgu yaptı. Özdoğan, esnafların yaşadığı zorluklara rağmen gayretle çalıştığını ve belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını belirtti. Esnafların tüketiciler için hayati bir rol oynadığını vurgulayan Özdoğan, belediye olarak esnafların her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.