Yaz aylarının başında olduğumuz bu günlerde 2 Haziran günlük burç yorumları içimizi ferahlatıyor. Yaz aylarında içimiz kıpır kıpır olduğu bu günlerde venüs ve merkür bizi nasıl etkileyecek merak konusu oldu. Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz ve Hande Kazanova 2 Haziran Günlük burç yorumları  haber detayımızda yerini alıyor.

2 Haziran 2021'de Ay Kova burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasında gerçekleşecek olan 150 derecelik açıdır. İşinizle alakalı ani kararlar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için 23 Haziran 2021 Merkür retrosu sonrasını beklemenizi önerebilirim. Ay-Merkür arasında trine açı oluşacak. Bu geçmiş günlerinizi size hatırlatabilir. Nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. Ay-Venüs arasındaki trine açı işinizle alakalı konularda kazanç sağlamanızı destekleyecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman olacaktır. Öğle saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Sezgileriniz güçlenebilir. Öğleden sonra Ay Jüpiter kavuşumu olacaktır. Duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

2 Haziran 2021'de Ay Balık burcundaki hareketine devam edecek. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Güneş karesi ile duygusal mı yoksa mantıksal mı hareket etme konusunda içsel çatışma yaşayabilirsiniz. Öğleden önce Ay Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı iç dünyanızı dışa yansıtmanızı sağlayacak. Duygularınıza kulak verip buna göre hareket edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle boğaz bölgesi ve ayaklarıyla ilgili problemler yaşayanların şikâyetleri bu zaman dilimiyle birlikte azalabilir. Öğleden sonra Güneş-Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı uzakta kalmış özellikle yurt dışında tanıdıkları olanlar ikili ilişkilerinde olumlu fırsatlar yakalayabilir. Yurt dışı ticareti yapanlar daha önce kaçırdıkları bir ticari anlaşmayı tamamlayabilir ve fırsata dönüştürebilir. 

3 Haziran 2021'de Ay Balık burcundaki hareketine devam edecek. İlişkilerinizde daha anlayışlı, uyumlu, pozitif bir etki bırakabilirsiniz. Günün ilk açısı sabahın ışıklarıyla birlikte gökyüzünde yerini alacak Ay Neptün kavuşumu olacaktır. İşinizde hayalinizi gerçekleştirecek çalışmalar yapabilirsiniz. İkinci açı Ay ve retro pozisyonda olan Merkür arasında gerçekleşecek kare açı gökyüzüne hakim olacak. İşinize yeterli şekilde konsantre olamayabilirsiniz. Size anlatılanları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Öğleye doğru Ay-Mars arasında gerçekleşecek trine açı sizi yaptığınız çalışmalarla ilgili hırslandırabilir. Kariyer alanında ön plana çıkmak odak noktanız olabilir. Öğleden sonra Ay Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ailenizle birlikte evinizde yapacağınız değişiklikleri ön plana getirebilir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Güneş ve retro Satürn arasındaki trine açı çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konulardaki sıkıntıların giderilmesi için bir fırsat getirebilir. Günün son saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapmış olacak.

4 Haziran 2021'de Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Günün ilk dakikalarında Ay Venüs karesi etkili olacak. İkili ilişkilerde değer duygularınızı sorgulayabilirsiniz. İkili ilişkilerde sorunlar getirebilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Venüs Jüpiter trine açısı gerçekleşecek. Değer duygularınızın ve maneviyatınızın artabileceği, aşk ilişkilerinizde ve çocuklarla olan sevgi uyumunu yakalayabileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde kendinizi cesur, enerjik ve biraz agresif hissedebilirsiniz. Küçük kazalar, sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Chiron arasında kavuşum açısı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde kırıcı sözler söyleyebilir, agresif davranabilirsiniz. Kırabilir ve kırılabilirsiniz. Günün son saatleri Ay ve retro Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı çocuklarınızla aranızdaki ilişkilerde almadığınız sorumluluklarınız varsa bunu fark etmenize sebep olabilir. Ayrıca aşk ilişkilerinde çözülemeyen sorunlar varsa bunlar üzerine konuşulabilir. 

5 Haziran 2021'de Ay Koç burcundaki hareketine devam ederken gökyüzünde Koç burcunun enerjisi hakim olacak. Günün ilk açısı gece saatlerinde yaşanacak Ay-Güneş arasındaki olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerinizde fikir alışverişi yapabileceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Kendinizi kişisel olarak geliştirmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ve retro Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı geçmişte öğrendiğiniz konuları hatırlamanıza sebebiyet verebilir. İçselleştiremediğiniz sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Retro Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzüne hakim olacak. Geçmiş hayal kırıklıklarınız aklınıza gelebilir. Duygularınızı ve inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Saat 22:45'de Mars Plüton karşıtlığı yaşanacak. Aile içi sorumluluklar ve değişimlerin farkına varmayı yoğun iş temposu nedeniyle unutmuş olabilirsiniz. Bu gökyüzü enerjisi ile bunların farkına varabilir ve düzeltmeniz gerekenleri düzeltebilirsiniz. 

6 Haziran 2021'de Ay Koç burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk açısı Ay-Plüton arasında gerçekleşen kare açı olacaktır. İkili ilişkilerde duygusal patlamalar nedeniyle tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Bu açının enerjisi gökyüzüne hakimken Ay-Mars arasındaki kare açı da gökyüzünde yerini alacak. İkili ilişkilerde güç kavgaları yine bu açı ile tetiklenebilir. Günün ilk ışıkları ile birlikte Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Güven ortamınızı korumak isteyebilirsiniz. Aşırı yemek yeme eğilimi bu günlerde sıklıkla görülebilir. Öğle saatlerinde Ay-Jüpiter arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Bu açı aşk ilişkilerinde partnerinizle aranızdaki ilişkide olumlu duyguları gün yüzüne çıkartabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan ilişkilerini bu süreçte sağlamlaştırabilir ve hoş vakit geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay-Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde değer ve sevgi duygularını açığa çıkartabilir.

2 Haziran Koç Burcu Yorumları 
Çarşamba günleri sosyal çevrenizden insanlarla, arkadaşlarınız, iş çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz ve zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Baş bölgesi ile ilgili ağrı ve hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Pazar günü bütçe planlamaları yapabilirsiniz. Maddi harcamalar gündeme gelebilir.

2 Haziran Boğa Burcu Yorumları 
Çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular, yaptığınız projeler ve işinizde aldığınız sorumluluklar gündeminizde olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınız ve sosyal gruplarla birlikte hareket edebileceğiniz konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız varsa bu ortaya çıkabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüz ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakım yapabilirsiniz. Boğaz ve boyun bölgesinde hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

2 Haziran İkizler Burcu Yorumları 
Çarşamba günleri eğitim konuları, mahkemeler, davalar gündeme gelebilir. Evliyseniz eşinizin aile bireyleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyer ve sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevreniz, arkadaş çevreniz ve iş arkadaşlarınız ile ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Gönüllü olduğunuz sosyal gruplar varsa bunların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilip dinlenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz.

2 Haziran Yengeç Burcu Yorumları 
Çarşamba günleri ödemeler, alacaklar, miras gibi maddi konular gündeminize gelebilir. Günü gelmiş bitmiş bir sigortanız varsa bu gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri inançlarla ilgili konular, eğitim, yurt dışı ile bağlantılı konular, varsa davalar ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir projeye başlayabilir ya da var olan bir projeyi geliştirebilirsiniz. Çalışma ortamında iletişim problemleri yaşanabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

2 Haziran Aslan Burcu Yorumları 
İkili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularda zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, alacaklarınız, ödemeler gündeminize gelebilir. Kronik sağlık konularında hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ticaret ve seyahat konuları, eğitimleriniz, davalar gündeminize gelebilir. Pazar günü kariyerinizle ilgili yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Yeni girişimler için plan yapabilirsiniz.

2 Haziran Başak Burcu Yorumları 
Yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ara ara gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. ikili ilişkilerde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. yapmanız gereken ödemeler gündeminize gelebilir. Alışveriş yapma isteğiniz artabilir. Pazar günü kişisel eğitim konuları gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

2 Haziran Terazi Burcu Yorumları 
Aşk ilişkiniz, çocuklar, yatırımlar ve kreatif yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir çalışma ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili hassasiyetler oluşabilir. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Partnerinizle aktiviteler yapabilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeme gelebilir. Boğaz ve boyun bölgesinde hassasiyetler oluşabilir. 

2 Haziran Akrep Burcu Yorumları 
Aileyi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgili bir tadilat konusu varsa bunlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yatırımlarınızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz bir hobiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Aşk ilişkinizde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir çalışma temposu yaşayabilirsiniz. Pazar gününe iş bırakmamak için çok fazla sorumluluk altına girebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

2 Haziran Yay Burcu Yorumları 
İetişimle ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri aile içini ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Ailenizi ilgilendiren karar alınması gereken konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri partnerinizle ilişkiniz gündeme gelebilir. Güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günü rutin yapmanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar dostları ile ilgilenebilirler. Boğaz ve boyun ağrıları görülebilir.

2 Haziran Oğlak Burcu Yorumları 
Finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve bunları planlamak ayrıca maddi ve manevi sahip olduğunuz tüm değerlerinizi ilgilendiren konular yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim, sosyal medya, eğitim, seyahat ve ticaret ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri aile içi ilgilenmeniz gereken konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. 

2 Haziran Kova Burcu Yorumları 
Kendinizi ön plana çıkartmaya çalışabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim, sosyal medya, seyahatler ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Pazar günü ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

2 Haziran Balık Burcu Yorumları 
Sağlık kontrolleriniz geldiyse bunları yaptırabilirsiniz. İçsel huzuru bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Harcamalar ve ödemeler gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizin sağlık konuları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz.