Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan ve 750 parselin yer aldığı yeni yerleşim alanında devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Güneşli Mahallesi'ndeki Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihalelerle satışa sunulan Güneşli Mahallesi'ndeki yeni yerleşim alanında altyapı ve yol yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Büyükkılıç, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, daire başkanları ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Güneşli bölgesinde yapılan planlama ve satışlarla vatandaşların doğayla iç içe bir yaşam alanına kavuştuğunu belirtti. Altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve yol yapım çalışmalarının yarısının bitirildiğini ifade eden Büyükkılıç, asfalt çalışmalarının da yakında başlayacağını söyledi.

Büyükkılıç, pandemi ve deprem sonrası daha ekonomik ve sağlıklı yaşam alanları oluşturma amacında olduklarını belirterek, "Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Güneşli Mahallesi'ndeki yeni yerleşim alanına yoğun ilgi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Temmuz ayında yeni parsellerin ihale ile satışa sunulacağını duyurdu. Büyükkılıç, "Şehrimize yakın, Erciyes manzaralı, doğayla iç içe bir semt ortaya çıkacak. 'Benim de bir yuvam olsun' diyenleri Temmuz ayında ihaleye çıkarılacak parsellerimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, incelemelerinin ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları, personeli ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte Erciyes Dağı arka planında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Osman Baytekin