Melikgazi Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde aile sağlığı merkezi, cami ve Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi projelerini hızla hayata geçiriyor.

Melikgazi Belediyesi Gültepe Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi Açıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu projelerin hızla ilerlediğini belirtti ve Melikgazi’nin her mahallesine ihtiyaç doğrultusunda yatırım yapmaya özen gösterdiklerini vurguladı. Başkan Palancıoğlu, son 5 yılda ilçeye pek çok nitelikli hizmet kazandırdıklarını ifade etti.

"Gültepe Mahallesi’nde, Melikgazi Belediyemiz ve hayırsever iş birliğiyle Ali Başyazıcıoğlu Aile Sağlığı Merkezi, Cami ve Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi inşaatlarımız hızla devam ediyor. Melikgazi, Türkiye’nin en yoğun nüfuslu ilçelerinden biri. Bu da yeni gereksinimleri beraberinde getiriyor. Gültepe Mahallesi’ne kazandıracağımız kompleks tesislerimiz hızla yükseliyor. Bu projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Tesislerimizde, çocuklar ve yetişkinler için ayrı olarak planlanan Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezimizde 15’er kişilik 4 derslik, 2 çok amaçlı salon ve öğretmen odası bulunacak. Aile sağlığı merkezimiz ise 7 hekim kapasitesiyle, muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı ve bebek izlem odası, gebe takip odası ve laboratuvar içerecek. Camimiz zemin ve mahfil katlarından oluşacak. İnşaatları tamamlandıktan sonra tefrişat ve peyzaj çalışmaları başlayacak. İnşallah kısa sürede bu tesislerimizi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Melikgazi’ye değer katacak hizmetlerimizle Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyoruz. Şimdiden Melikgazi’mize hayırlı olsun."

Editör: Osman Baytekin