Türkiye’de Kanal D’de yayınlanmaya başlanan ve çok sevilen Gelinim Mutfakta bugün neden yok? Kanal D’yi açarak programın yeni bölümünü izlemek isteyenler büyük hayal kırıklığına uğradı. Hafta içinde en çok izlenen programlardan birisi olan Gelinim Mutfakta için izleyicilere kötü haber var. Gelinim Mutfakta yeni bölümler bu hafta yayınlanmayacak!

Gelinim Mutfakta Bugün Neden Yok?

Gelinim Mutfakta Kurban Bayramı olması nedeniyle bugün yayınlanmayacak. Hafta boyunca yayınlanan program, bu nedenle bu hafta ekranlara gelmeyecek. Yeni hafta pazartesi günü itibariyle yayınlanacak. Gelinim Mutfakta yeni bölüm 24 Haziran 2024 tarihinde yayınlanacak. Haftalık bir program olduğu için Kurban Bayramı bitmiş olsa da programın yeni bölümleri çekilmeyecek. Herhangi bir haksızlık olmaması adına Gelinim Mutfakta yönetimi bu yönde bir karar aldı.

Kanal D’den Gelinim Mutfakta Yeni Bölüm Açıklaması

Çok popüler olması nedeniyle gündeme gelen Gelinim Mutfakta için Kanal D’den yeni açıklama geldi. Kanal D’nin yaptığı açıklamada Gelinim Mutfakta yeni bölümünün 24 Haziran günü ekranlara geleceği belirtildi. Gelinim Mutfakta 1411. Bölüm 24 Haziran 2024 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Son bölüm için “Damla Çınar, Zeynep Kalyon, Kıymet Çoban ve Başak Kuvel "Malatya Geleli Kebabı" için yarıştı. Başladığı tarihten itibaren hafta birincilerine 10 altın bilezik ödül veren yarışma programı kasasındaki diğer bilezikleri vermek için kendisine güvenen gelin ve kaynana adaylarını arıyor! Siz de "İyi yemek yaparım, altınları kaparım!" diyorsanız linkteki başvuru formunu doldurmaya başlayın!”  diyerek duyuru yapan Kanal D ayrıca başvuru yapmak isteyenlere de çağrıda bulundu.

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasına katılmak isteyenlerin Gelinim Mutfakta WhatsApp hattına müracaat etmesi gerekiyor. 0539 570 37 07 numaralı WhatsApp hattına yapılacak başvurular sonrasında adaylara geri dönüşler program ekibi tarafından yapılacak.

Editör: Hakan Yılmaz