Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ederken, garanti BBVA da 8 Mayıs tarihinde başlayan ve 8 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 400 TL indirimde 300 TL bonus fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve ayrıntıları merak konusu olurken, Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Garanti Bankası 400 TL İndirim Kampanyası

Garanti BBVA’nın 8 Mayıs tarihinde başlattığı ve 8 Haziran tarihine kadar devam edeceği fırsat çerçevesinde Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adım üzerinden ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve MYEMEK24 promosyon kodunu uygulamaya giren müşteriler fırsattan yararlanabilecekler. Kampanya çerçevesinde koşulları sağlayarak promosyon kodunu girmiş kişilere Migros mobil uygulamasında ve Migros.com.tr sitesinde Migros Yemek sekmesinden yapılacak alışverişlerde 400 TL ve üzerinde geçerli 400 TL indirim kodu tanımlanırken, söz konusu 400 TL’lik indirime ek olarak bonus kredi kartı başvurusu yapılması ve söz konusu başvuruların onaylanması durumunda bonus kredi kartlarıyla Migros mobil uygulamasında ve Migros.com.tr sitesinde Migros Yemek sekmesinde tek seferde yapılacak 400 TL’lik harcama sonrası 300 TL bonus elde edilebilecek. Fırsat çerçevesinde kazanım elde edebilmek için bonus kartın 8 Haziran 2024 tarihi öncesinde alınması ve ilk alışverişin 10 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşmesi gerekiyor.

Hesap Makinesi 3

Garanti Bankası Güncel Kampanyalar 2024

Garanti BBVA 400 TL indirim ve 300 TL bonus fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, fırsat çerçevesinde elde edilen 300 TL bonus 15 Haziran ile 15 Temmuz tarihleri arasında kullanılabilecek. Söz konusu kampanya devam ederken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışveriş neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Bu durumda, Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını inceleyebilirler.

Editör: Ali Ölmez