Haziran ayının ilk günlerinden itibaren Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Garanti BBVA da güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 5 Haziran tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 500 TL indirim elde edilebilirken, fırsatın detaylarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Garanti BBVA 500 TL İndirim Kampanyası

Garanti BBVA’nın açıklamasına göre 5 Haziran ile 31 Ağustos tarihleri arasında iletişim adresi İstanbul olarak kayıtlı mevcut bireysel müşteriler TikTak mobil uygulamasından yapılacak ilk araç kiralamalarında 500 TL indirimden yararlanabilecekler. Söz konusu fırsat TikTak mobil uygulamasında belirtilen İstanbul il sınırları içerisindeki hizmet bölgesinde yer alan TikTak araçlarının ilk kiralamasında geçerli olurken, iletişim adresi İstanbul olarak kayıtlı olmayan müşteriler ve kampanya başladıktan sonra yeni müşteri olanlar fırsattan yararlanamayacaklar. Kampanya çerçevesinde elde edilen 500 TL’lik TikTak indirim kodu 5 Haziran ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu tarihler arasında kullanamayan kodlardan geçerliliğini yitirecek.

Sosyal Yardim Zamklari

Garanti Bankası 2024 Haziran Güncel Kampanyalar

Garanti Bankası ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan 500 TL indirim fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri alacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da Garanti BBVA güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metinlerini ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de yeni kampanyalar hayata geçirildikçe Garanti BBVA açıklamalarda bulunacak.

Editör: Ali Ölmez