Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri peş peşe geliyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nün kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın transferinin Pazartesi veya Salı günü açıklanması bekleniyor. Paulinho transferinde ise dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Paulinho'nun Galatasaray'a geliş sürecinde Didier Drogba senaryosu görülebilir...

PAULİNHO TRANSFERİNDE DROGBA İZİ!

Galatasaray, dünya yıldızı Didier Drogba'yı transfer ederken de Çin'den getirmişti. Çin'de futbol oynadığı kulüple bonservis sorunu yaşayan Drogba, bonservisi feshedip Galatasaray'a imza atmıştı.

Seneler sonra sarı kırmızılılar aynı durumu Paulinho transferinde yaşıyor. Son olarak Guaz takımında oynayan Paulinho, sözleşmesini feshetti.

Tottenham'dan 2015 yılında GZ Evergrande takımına transfer olan Paulinho, dah sonra 40 milyon € bonservis bedeliyle Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.

Barcelona ile 34 lig maçına çıkan Paulinho, 9 gol atıp 3 asist yapmıştı. Paulinho'nun oyun tarzı taraftarın hoşuna gidecek cinsten...

CANLI YAYINDA PAULİNHO SÖZLERİ! 'TRANSFERİN BİTME İHTİMALİ...'

A Spor yorumcusu Savaş Çorlu, sabah saatlerinde katıldığı canlı yayında Galatasaray'ın Paulinho'ya olan ilgisinden bahsederken Fatih Terim'in de oyuncuyu çok istediğini belirtti.

Kaynak Sabah Spor