Araç almayı düşünen vatandaşlar önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayının ortalarında da güncel fiyat listelerini yakından takip ederken, Ford da güncel fiyatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Ford’un otomobil modellerinin güncel fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Ford’un kampanyaları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, Ford binek araçlarda bu aya özel peşin alım indirimi desteği ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu.

Ford İndirim Kampanyası

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km binek araç alımlarında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek 23MY Mach-E modelleri için yüzde 3, 23MY Focus 4 Kapı ve tüm 24MY Focus modelleri için yüzde 4, 23MY Kuga, Focus 5 Kapı ve Station Wagon modelleri için yüzde 6, Puma modelleri için yüzde 8 peşin alım indirimi desteği sağlanacak.

Hesap Makinesi 3

Araba Fiyatları Değişecek Mi?

Ford binek araçlarda bu aya özel peşin indirimi alım desteği ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, otomobil almayı düşünen vatandaşlar firmaların güncel fiyat listelerini ve bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını araştırıyorlar. Ayrıca önümüzdeki süreçlerde otomobil fiyatlarında ne tür bir seyrin olacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Otomobil fiyatları küresel ve bölgesel pek çok faktöre göre mayıs ayında da değişkenlik gösteriyor. Bu çerçevede, küresel gelişmeler ve ülkemizde döviz kurunun önümüzdeki günlerde de otomobil fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

Editör: Ali Ölmez