Firmalar haziran ayının ilk günlerinden itibaren güncel araç fiyatlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, Ford da güncel fiyatlar ile ilgili açıklamalar yapıyor. Ford'un güncel fiyat listeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, araç almayı düşünen vatandaşlar kampanyaları da merak ediyorlar. Ford binek araçlarda bu aya özel peşin alım indirimi desteği ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. Fırsatın duyurulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, hangi modellerde indirim gerçekleşeceği de belli oldu.

Ford Peşin Alım Kampanyası

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km binek araçlarda geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek olarak yüzde 10'a varan indirim elde edilebilecek. Söz konusu kampanyaya ve araçların detaylarına ilişkin Ford’un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni şu şekilde:

‘’Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km binek araç alımlarında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek 23MY Mach-E modelleri için %3, 23MY Focus 4 Kapı ve tüm 24MY Focus modelleri için %4, 23MY Kuga, Focus 5 Kapı ve Station Wagon modelleri için %6, Kuga Vignale ve Puma modelleri için %8, Puma ST modelleri için %10 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır’’

Hesap Makinesi 3

Araba Fiyatları Düşer Mi?

Ford peşin araç alımındaki indirim fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, otomobil almayı düşünen vatandaşlar da güncel kampanyaları yakından takip ediyorlar. Araç fiyatlarının ilerleyen süreçlerde nasıl bir seyir göstereceği merak edilirken, küresel ve bölgesel pek çok faktör otomobil fiyatlarına etki ederken, önümüzdeki süreçlerde otomobil fiyatları değişirse firmalar resmi internet sitelerinden bilgi verecekler.

Editör: Ali Ölmez