Son zamanlarda SUV araçlar, araç alıcıları tarafından sıkça tercih edilmektedir. Bu nedenle, yeni araç almayı düşünenler SUV araç modellerinin fiyatlarını sık sık araştırmaktadır.

Şarj Edilebilen Hibrit SUV Artık Türkiye'de

Türkiye genelinde yeni satışa sunulan BYD'nin Seal U DM modeli, şarj edilebilen hibrit bir araç olarak dikkat çekiyor. Bu SUV model araç, 2.090.000 TL gibi bir fiyatla sunuluyor. Avrupa ve Türkiye pazarında müşterilerin beğenisine sunulan bu araç, iç ve dış tasarımıyla göz kamaştırıyor.

Elektrikli Güç ve Tasarrufun Buluşması

BYD'in sunmuş olduğu Seal U DM modeli, 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli motorla güçlendirilmiş olup, 145 kW güce sahiptir. Bu elektrikli araç, 18 kW kapasiteli bir bataryaya sahiptir ve tek şarjla ortalama 80 ile 110 kilometre arası yol kat edebilmektedir. Ayrıca, 1080 kilometre menziliyle dikkat çeken bu araç, 100 kilometrede 0.9 litre yakıt tüketimi sunmaktadır. Bu araç ile uzun mesafeleri kısaltabilir ve yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Şarj Edilebilen Hibrit Suv Türkiye'de Satışa Çıktı!

PTT Ödemelere Doymuyor! Hane Başına 4000 TL Destek Yapılacak! PTT Ödemelere Doymuyor! Hane Başına 4000 TL Destek Yapılacak!

Sıralı Hibrit Sürüş Moduyla sunulan bu araç, yüzde yüz elektrikli güç moduyla ilgili detaylar sunarak alıcıların ilgisini çekmektedir. Türkiye pazarında özel bir fiyatla sunulan bu araç sayesinde tek bir şarjla 80 kilometrelik bir menzile sahip olabilirsiniz.