Kayseri’de ceza infaz kurumundan firar eden mahkum uzun uğraşlar sonucu yakalandı. Kayseri’de kovalamaca yaşatan mahkum sonunda pes etti.

 Kayseri’de bugün ceza infaz kurumundan kaçan bir mahkum ve ceza infaz korumaları ile birlikte polislere zor anlar yaşattı. Firari mahkum kasten adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılınca ilk fırsatta kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri 25 yıl hapis cezası ile tutuklu yargılanan mahkum B.Y’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan bir evde saklandığı bilgisini edinen ekipler zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. 

 Ekipler mahkumun ikamet ettiği ev adresini tespit ettikten sonra zanlıya baskın yapacakları sırada mahkum polisleri fark edince kaçmaya başladı. Uzun uğraşlar sonucu Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan B.Y emniyete götürüldü. emniyette ki ifade ve işlemleri tamamlanan zanlı sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek muayene işlemlerinin de tamamlanması sonucu adliyeye sevk edildi.