Örnek daireleri gezerek takipçileri ile paylaşan Zeynep Gümüş, ‘’Ev satın almak isteyen Kayserililerin geniş, ferah ve konforlu dairelerden oluşan Ege Konağı'nı gezmeden karar vermesin. Özellikle mutfak bölümü kalbimi çaldı’’ diye konuştu. 

Kayserihaberler.com mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Zeynep Gümüş, ‘’İnstagram hesabım 1.6 milyon takipçi sayısına ulaştı. 6 yıldır düzenli olarak içerik hazırlıyorum. Kadınların azim ve inançla çalıştıkları takdirde ne kadar başarılı olabileceğine örnek olduğumu düşünüyorum. İnstagram ve Youtube üzerinden paylaştığım tarif videoları milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Takipçilerimle aramda samimiyete dayalı bir ilişki kuruldu. Sadece kadınlar değil, erkek takipçilerim de yemek ve pasta tariflerimle ilgili detayları soruyorlar. Bu kadar geniş bir kesime hitap ettiğim için çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı. 

Evli ve 2 çocuk annesi olan Zeynep Gümüş, aslen Yozgatlı olmasına rağmen Kayseri’yi sık sık ziyaret ediyor. Anne, baba ve kız kardeşinin yaşadığı yeri memleketi olarak gören sosyal medya fenomeni, ‘’Bu kadar geniş bir kitleye hitap ettikten sonra İnstagramı sadece hobi olarak görmemeye başladım. Profesyonel içerik üreticisi olarak çalışıyorum. Haftanın belirli günleri yayınladığım videoları hazırlamak için günde 4-5 saat mesai harcıyorum. Alın terimle, kaliteli içerikler üretmek ve insanlara yardımcı olmak beni motive ediyor’’ diye konuştu.

Sedat Kılınç İnşaat’ın yeni projesi Ege Konağı'na hayran kaldığını ifade eden Zeynep Gümüş, dairenin her detayını titizlikle inceledi. Takipçilere sunduğu içeriklerin yalnızca beğendiği şeyler olduğuna dikkat çekti. İş insanı Sedat Kılınç’ın rehberliğinde gerçekleştirilen daire turu, Zeynep Gümüş’ün takipçilerinin Ege Konakları ile ilgili fikir sahibi olmasını sağladı.