Nevşehir’in Avanos ilçesindeki trafik kazası ocakları söndürdü. 3 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise ağır yaralandığı kazada iki otomobil çarpıştı. Yaralıların tedavisi sürerken; olay yerinde vefat eden kişilerin yakınları acı haber karşısında sinir krizi geçirdi.

Avanos’un Topraklı köyü civarında meydana gelen olayda aşırı hız ve dikkatsizlik canlara mal oldu. 07 SZ 499 plakalı otomobilin sürücüsü Musa Kaan Sarıaslan ile Necip Kılıç’ın yönetimindeki 06 EV 5417 plakalı otomobili kafa kafaya çarpıştı. Çift yönlü yolda aşırı hızla birbirlerine giren arabalar parçalandı. Araçların çarpışması sonucu sürücüler Musa Kaan Sarıaslan ve Necip Kılıç olay yerinde can verdi. Ön koltukta oturan Gülhan Bahar da hayatını kaybetti. Arka koltukta bulunan yolcular Güler Ulusoy ve Sibel Durna ise ağır yaralandı. Topraklı köyü sakinlerinin çarpışma sesini duyması ve olay yerine gelmesiyle birlikte yaralıların hayatı kurtuldu.

Köylüler, hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Güler Ulusoy ve Sibel Durna’ya olay yerinde müdahale edilmesi sonucu ölümün pençesinden kurtulmaları sağlandı. Yaralılar, Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edilerek tedavilerine başlandı. Kazada hayatını kaybeden Musa Kaan Sarıaslan, Necip Kılıç ve Gülhan Bahar’ın cansız bedenleri olay yerinde incelendikten sonra morga kaldırıldı. Vefat eden kişilerin aile yakınları Nevşehir Devlet Hastanesi’ne akın etti. Sinir krizi geçiren yakınlar, gözyaşlarına boğuldu.

Topraklı köy sakinleri olayın meydana geldiği yolda asfalt olmadığı için kazalar yaşandığını belirtti. Otomobillerin son görüntülerinden sürücülerin aşırı hızla birbirlerine çarptığı düşünülüyor. Köylüler, yaralılara yardım etmek için çok çabaladıklarını; lakin olay yerine geldiklerinde sürücülerin zaten vefat etmiş olduklarını belirtti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken; hurdaya dönen araçlarda yoldan çekildi.