Mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankalar faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu kapsamda, bankaların güncel kredi ve avans fırsatları merak edilirken, 26 Nisan tarihinde başlayan ve 15 Mayıs tarihinde sona erecek olan 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasını Garanti BBVA duyurdu. Kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılara ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklama ile detaylı bilgilendirmede bulundu.

Faizsiz Kredi Garanti BBVA Kampanyası

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre 26 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişiler 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilecekler. Kampanyaya katılım sağlayan kişiler mobil uygulamadan Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilirken, kampanya ile ilgili Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda faizsiz kredi fırsatından yararlanılamayacak.

Evde Baki Turk Lirasi

Garanti BBVA Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

20.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasının detaylarına ilişkin Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamalarda bulunurken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Garanti BBVA önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyuru metinleri ile güncel kampanyalara ilişkin bilgi verilecek.

Editör: Ali Ölmez