Faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları ile ilgili her ay bankalar düzenli olarak resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunuyorlar. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da bankalar yeni müşteri olacak kişiler için hayata geçirilen fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde İş Bankası 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans sunarken, kampanyanın detayları merak konusu oldu. İş Bankası da resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

İş Bankası Faizsiz 25.000 TL Kampanyası

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1-30 Haziran tarihleri arasında İşCep uygulamasında yer alan müşteri olmak istiyorum özelliği ile İş Bankası müşterisi olan kişiler kredi kartlarıyla 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler. Haziran ayı boyunca geçerli olan faizsiz taksitli nakit avans 2-3 ay vade için geçerli olurken, fırsattan yararlanmak için kullanacak taksitli nakit avans tutarının 300 TL ile 25.000 TL aralığında yer alması gerekiyor.

Promosyon Turk Lirasi

İş Bankası Haziran 2024 Kampanyaları

Haziran ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatının detaylarına ilişkin İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar söz konusu kampanyanın detaylarına dair araştırmalar yaparken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. İş Bankası’nın güncel kampanyalarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Haziran ayı boyunca belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin İş Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunacak.

Editör: Ali Ölmez