Son dönemdeki yüksek konut fiyatları, insanların 2. el konutlara yönelmesine neden oluyor. Bu konutlar, daha uygun fiyatlar ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Araç takası gibi yöntemlerle ödeme tutarı düşürülerek yüksek konut kredisi ihtiyacı azalıyor. Birikimlerle birlikte 500.000 TL gibi yüksek kredi tutarları bile yeterli olabiliyor.

Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi! Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi!

QNB Finansbank'tan 180 Ay Vadeli Konut Kredisi Fırsatı

QNB Finansbank, müşterileri için özel bir konut kredisi kampanyası duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, 180 aya kadar vade seçeneği gibi avantajlardan yararlanabiliyorlar. Bu durum, konut kredisi taksitlerinin daha uygun hale gelmesini sağlıyor. Böylece ev almak isteyen QNB Finansbank müşterileri, konut kredisi desteğinden faydalanabiliyorlar.

Ev Sahibi Olmak Artık Daha Yakın Qnb Finansbank 180 Ay Vadeli Konut Kredisi!500 Bin TL Konut Kredisi Maliyet Hesaplama

QNB Finansbank'tan konut kredisi çekmeyi düşünenler için maliyetler netleşti. Aylık yüzde 4,52 faiz oranıyla 180 ay vadeli 500.000 TL konut kredisi için aylık taksit tutarı 22.607 TL olarak belirlendi. Toplam maliyet ise 4 milyon TL'yi aşıyor.