Kayseri'de kasaplık yapan Emin Erciyes, eski ortağı Vedat Kaplan tarafından bıçaklandı. Para meselesi nedeniyle çıkan kavgada bıçakla yaralanan Emin Erciyes, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

 Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Hocaahmet Yesevi Mahallesi Dikendere Sokak'ta meydana gelen kavgada Emin Erciyes hayatını kaybetti. Kasaplık yapan 40 yaşındaki Emin Erciyes, eski ortağı tarafından bıçakla yaralandı.

 Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Emin Erciyes ve eski ortağı Vedat Kaplan bir araya geldi. Para meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Vedat Kaplan, yanında getirdiği kasap bıçağı ile Emin Erciyes'i bacağından yaraladı. Emin Erciyes'in yanında çalışan 27 yaşındaki M.L., kavgayı ayırmak için müdahale de bulundu. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Emin Erciyes'e olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kasaplık yapan Emin Erciyes, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Olay yerinde gözaltına alınan Vedat Kaplan ve M.L., Emniyetteki sorgulama işleminin ardından Kayseri Adliyesi'ne sevk edildi.