Hayırsever Vergi Ağıl, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı'na iki kanallı EMG (Elektromiyografi) cihazı bağışladı.

Develigücü, Evinde Bingöl Gençspor'u 5 Golle Geçti: 3-2 Develigücü, Evinde Bingöl Gençspor'u 5 Golle Geçti: 3-2

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Hayırsever Vergi Ağıl'a teşekkür ederek, bu bağışın önemine vurgu yaptı ve "Bu başlangıç" diyerek, cihazın hastanelerde hayırlı ve faydalı hizmetlere vesile olmasını temenni etti. Ayrıca, süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hayırsever Erciyes Üniversitesi'ne EMG Cihazı Bağışladı

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat, Hayırsever Vergi Ağıl'a niyetinin karşılığını bulmasını dileyerek, cihazın kuruma değer katacağını ifade etti. Canpolat, Vergi Bey'in fedakarlık gösterdiğini ve niyetine uygun bir hizmette bulunduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti.

Ardından, Rektör Prof. Dr. Altun, Hayırsever Vergi Ağıl'a plaket takdim etti. Açılış kurdelesi ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat ve Hayırsever Vergi Ağıl ile birlikte kesildi.