Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Güneş için fakültede tören düzenlendi.

Vefat Eden ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi İçin Tören Düzenlendi

Törene, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Afşın Alper Cerit, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri Baro Başkanı Av. Ali Köse, öğretim üyeleri, idari personel ve Prof. Dr. Güneş’in yakınları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Prof. Dr. Güneş’in tebessümlü ifadesini unutmayacaklarını belirterek, merhuma rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu ise Güneş’in nazik ve kibar kişiliğinden bahsederek, yeni doğan bebeklere merhamet ve sevgiyle baktığını ifade etti. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran Aslan, Güneş’in yorulmadan ve sabırla çalıştığını, herkes için bir rol model olduğunu söyledi. Prof. Dr. Tamer Güneş’in eşi Doç. Dr. Işın Güneş’in konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua edildi.

Prof. Dr. Tamer Güneş, Hulusi Akar Cami’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Editör: Osman Baytekin