Kadınlar için en önemli etmenlerden biri saçlarıdır ve onların modelleri, renkleri, kesimleri çok önemlidir. Her zaman modern bir görünüm veren orta boy ya da küt kesimler bu yıl da moda olmakta ve çeşitli model ve katlar ile karşımıza çıkmaktadır. Bizde sizler için saç modelleri 2022 hakkında araştırma yaptık.

2022 saç modelleri  arkası kısa, öne doğru uzayarak gelen orta boy saç modelleri en çok tercih edilen saç kesimleri arasında yerini ilk sıralarda almış bir vaziyette. Diğer yandan da baharın gelmesi ve yaz aylarına doğru yaklaştığımız son günlerde hem çok kullanışlı hem de biraz cesaret isteyen kısa saçlar da bu sene harika katlar ile yansıtılmaktadır.

Uzun saçlar zaten bayanların kıyıp da kestiremedikleri saçlardan ibaret olmakla beraber daha modern ve daha havalı gözüksün diye kat verilerek kestirilirse çok daha farklı bir görünüm kazanmaktadır. Ayrıca 2013 sac kesim modellerinin uzun saçlarda ki kesilen katlarda en güzel görünümü, iri dalgalı fön çekerek gösterilmekte ve inanılmaz bir görünüm kazanmaktadır.

Sizler de saçlarınızda ki büyük bir değişim ile yaza merhaba demek istiyorsanız ilk olarak saçlarınızın modelini ve kesim tarzınızı değiştirerek işe başlayabilir, sonrasında ise yaza en uygun saç renkleri ile size en yakışan renge boyatabilirsiniz. Saç kesim modelleri 2022 hakkın da en iyi ve en doğru bilgiyi ancak kuaförünüzden temin edebilir ve onunla birlikte karar verebilirsiniz