Mayıs ayı maaş ödemeleri dün itibariyle başlarken, 28 Mayıs tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin hesaplarına maaşlar aktarılacak. Söz konusu maaş ödemelerine dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara dair bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlıyorlar.

Emekli Promosyonları 2024 Mayıs

SSK ve Bağkur emeklilerine mayıs ayı maaş ödemeleri başlarken, maaş aralıklarına göre sağlanacak olan promosyonlar da merak ediliyor. Bankalar arasında maaş aralıklarına göre promosyon ödemeleri değişkenlik gösterirken, ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL'ye varan promosyon elde edilebiliyor. Bu çerçevede, emekli maaşı 15.000 TL üzerinde olan kişilere ek fırsatta neticesinde 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilirken, maaş ile birlikte toplamda 33.000 TL alınabilecek.

Kyk Turk Lirasi

Emekli Promosyonları Artacak Mı?

Maaş ve promosyon ödemeleri ile birlikte toplamda 33.000 TL'ye varan ödeme elde edebilirken, bankaların güncel promosyon ödemelerinde artışlar olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonlarına son olarak mart ayında zam yapılmıştı. Ziraat Bankası’nın, Halkbank'ın, Vakıfbank'ın maaş aralıklarına göre sağlanan promosyonları 12.000 TL seviyesine kadar yükseltmesinin ardından özel bankalar da promosyonları güncellemişler ve güncel tutarları 18.000 TL'ye kadar çıkarmışlardı. Bu çerçevede, ilerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında yeni artışlar gündeme gelebilir. Temmuz ayının ilk günlerinde Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını duyurması ile milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesi sonrasında promosyon ödemelerinin yükselmesi halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyonlar ile ilgili bilgilendirmede bulunacaklar.

Editör: Ali Ölmez