Emeklileri maddi açıdan destekleyebilmek için mayıs ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı belediyeler çeşitli projeler hayata geçirirken, vatandaşlar da belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden destek projelerine ilişkin yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Üsküdar Belediyesi emeklilere 5000 TL pazar desteği verileceğini duyururken, söz konusu destek için başvuru süresinin uzatıldığı açıklandı.

Turk Lirasi Promosyon

Pazar Alışverişi Yardımı Başvurusu

Üsküdar Belediyesi’nin hayata geçirdiği pazar alışverişi desteği için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Söz konusu başvuruların süresinin uzatıldığı belediye tarafından duyuruldu. 31 Mayıs Cuma günü saat 17'ye kadar devam edecek olan başvurulara ilişkin belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda:

‘’Üsküdar Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan ilçemizin emeklilerine 5 bin liralık “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”ne başvurular 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldı. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim Dönemi’nde belediye kaynaklarını sadece Üsküdarlıların gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için şeffaf bir şekilde kullanma sözü veren Başkanımız Sinem Dedetaş’ın Üsküdarlı emeklilerimiz için başlattığı pazar alışverişi desteği başvuruları devam ediyor. Emeklilerimiz bizzat belediyemize gelerek Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’nden ya da internet sitemiz üzerinden başvurularını yapabiliyor. Başvurular 31 Mayıs Cuma günü saat 17.00’ye kadar kabul edilecek’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez