Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan bankaların güncel emekli promosyonu kampanyalarına göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler ek fırsatlar ile birlikte 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilirken, emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak ediliyor. Bu çerçevede, emekli maaşına ek yüksek getiri elde etmek isteyen kişiler promosyon ödemelerinde hangi tarihte artışa gidileceğini ve gerçekleşecek artık neticesinde promosyonların kaç TL olacağını araştırıyorlar.

Emekli Promosyonlarına Gelecek Mi?

Emekli promosyonlarında en son artış mart ayında yaşanmıştı. Mart ayının son günlerinde Ziraat Bankası’nIN, Vakıfbank’ın ve Halkbankası’nın emekli promosyon ödemelerini 12.000 TL seviyesine kadar yükseltmesinin ardından özel bankalar da peş peşe promosyon kampanyalarını güncellemiş ve ödemelerin 18.000 TL seviyesine kadar ulaştığını duymuşlardı. Bu çerçevede, mayıs ayında emekli promosyonları 18.000 TL'ye kadar çıkıyor. Emekli maaşına ek yüksek getiri elde etmek isteyen kişiler de ilerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında yeni artışların olup olmayacağını merak ediyorlar. Emekli promosyonu ödemeleri maaş miktarına göre belirlendiği için emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından promosyon ödemeleri de güncellenebilir. Bu durumda, Türkiye İstatistik Kurumu'nun temmuz ayının ilk günlerinde haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ve emekli maaşı zammının belli olması sonrasında promosyon ödemelerinin artması halinde bankaların resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyon fırsatlar ile ilgili bilgi verilebilir.

Evde Baki Turk Lirasi

Emekli Promosyonları Ne Kadar Olacak?

Emekli promosyonlarında temmuz ayının ilk günlerinde maaş zammının belli olmasının ardından artışa gidileceğine dair tahminler bulunurken, emekli promosyonlarına kaç TL olacağı da merak ediliyor. Mayıs ayı itibariyle emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar yükselirken, temmuz ayında emekli maaşlarında artışa gidilmesinin ardından promosyon tutarı 20.000 TL’ye yaklaşabilir. Emekliler de her ayın ilk günlerinde bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden ay sonuna kadar devam edecek promosyon fırsatları ile ilgili yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.

Editör: Ali Ölmez