Ekmek fiyat tarifelerine dair araştırmalar mayıs ayının ilk günlerinden itibaren geçtiğimiz aylarda olduğu gibi hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, ekmek fiyatlarında değişiklikler oluştukça kamuoyuna bilgi verilirken, yurt çapındaki farklı illerde yaşayan vatandaşlar da fırıncıların talepleri doğrultusunda ekmek fiyatlarında yaşanan değişimleri merak ediyorlar. Bu çerçevede, Kayseri'de ekmek fiyatlarında artışa gidildiğinin belli olmasının ardından zamlı ekmek fiyatları da netleşti.

Kayseri’de Ekmeğe Zam Geldi

Kayseri'de ekmek fiyatlarında artışa gidildiği açıklandı. Gerçekten artış neticesinde 200 gram ekmeğin fiyatı 6.50 TL'den 7.50 TL seviyesine yükseldi. 200 gram somun ekmek 7.50 TL olurken, 200 gram pide de 7.50 TL'den satılacak. 400 gram çift pidenin fiyatı ise 15 TL oldu.

Kayseri'de Ekmek Fiyatlarına Zam 200 Gram Ekmeğe 1 Tl Artış!

Ekmeğe Yeni Zam Gelecek Mi?

Kayseri'de ekmek fiyatlarında 1 TL'lik artış yaşanırken, yurt çapındaki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da ekmek fiyatlarındaki değişiklikleri merak ediyorlar. Ekmeğe zam yapılırsa düzenli olarak kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu çerçevede, ilerleyen süreçlerde de fırıncıların talepleri doğrultusunda ekmek fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça yeni açıklamalar gelebilir.

Editör: Ali Ölmez