Kayseri’de yaşayan ve 26 yıldır doktor olarak görev yapan Ahmet Murat Balaban, hafızlığın yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi. Hafızlığın yaşı olmadığını belirten Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, “Murat Beyin bu gayret ve çalışmasının tüm genç kardeşlerimize ve tüm meslek erbaplarına örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Hafızlık eğitimi boyunca kendisi ile bire bir ilgilenen Nasrullahzade Camii İmam-Hatibi Mustafa Dok ve Melikgazi İlçe Müftüsüne teşekkür eden Doktor Ahmet Murat Balaban da tarifi mümkün olmayan bir mutluluğu yaşadığını ifade ederek, “Yaklaşık 2 yıl önce başlayan hafızlık serüvenim, elhamdülillah tamamlandı. Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu yaşta hafız olduğumu duyan gerçekten çok şaşırıyor. Bence herkesin her yaşta yapabileceği bir durum. Örnek de olmak istedim.’’ ifadelerini kullandı.

Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Nasrullahzade Camii'nde gerçekleştirilen programda Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, hafızlığını tamamlayan Doktor Ahmet Murat Balaban’ı tebrik ederek Kur’an-ı Kerim hediye etti.