Girişimcilere harika bir haber var! Halkbank tarafından başlatılan 350 bin TL ödeme kampanyası başladı. Peki, Genç girişimci kredisi şartları neler? kimlere verilir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi! Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi!

İş Kurmak İsteyen Genç Girişimcilere Büyük Destek

Halkbank, kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere sevindirici bir haber verdi. Halkbank, müşterilerine özel olarak 350 bin TL'ye kadar olan krediler için 12 ay geri ödemesiz dönem sunuyor. Ayrıca, uygun faiz oranları ve 60 ay vadeli ödeme imkanıyla genç girişimcilere destek olacak. Bu kredi kampanyası, iş kurmak veya mevcut işini geliştirmek isteyen gençler için büyük fırsatlar sunuyor.

Genç Girişimci Kredisi

12 Ay Geri Ödeme Yok

Yeni iş kurmak veya mevcut işlerini büyütmek isteyenler için harika bir fırsat sunuluyor. Halkbank'ın düzenlediği kredi kampanyası, 12 ay boyunca ana para ödemesiz ve 60 ay vadeli uygun faiz oranlarıyla girişimcilere destek oluyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyen girişimcilerin 35 yaşını geçmemiş olması ve üniversite mezunu olması gerekiyor. Ayrıca, Eczacılık, Hukuk, Diş Hekimliği gibi bölümlerden mezun olanlar da bu desteklerden yararlanabiliyor. Başvuru yapacak adayların diploması, iş planı ve finansal tahminleriyle birlikte başvurularını banka şubelerinden veya dijital kanallardan kolaylıkla gerçekleştirebileceği belirtiliyor.