Türk vatandaşlarına yönelik devlet bankaları tarafından sağlanan destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, 25.000 TL destek kredisi paketini duyurarak bu desteği bir kez daha artırdı. Bu acil nakit ihtiyacı olan bireylere yönelik kampanya kapsamında aylık taksit tutarları da belirlendi. İşte detaylar...

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası, Merkez Bankası'nın faiz oranı güncellemeleri sonrasında ihtiyaç kredisi faiz oranını %5,34'e yükseltti. Banka, Kişisel ihtiyaçlarınız için 36 aya kadar vadeli Tüketici Kredisi imkanıyla uygun faiz ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor. 25.000 TL için 36 ay vadeli kredi kullananların aylık taksit tutarı 1.905 TL olacak.

25.000 Tl Ödeme Yapıyor!

Halkbank ve Vakıfbank'ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Son günlerde Halkbank ve Vakıfbank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranlarına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Halk Bankası, ihtiyaç kredisi için %5,45 faiz oranı belirlediğini duyurdu. Bu faiz oranıyla birlikte aylık taksit ödemeleri 1.935 TL olarak hesaplanıyor.

Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi! Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi!

Öte yandan Vakıfbank, dijital ihtiyaç kredisi için benzer bir yaklaşım sergiliyor. Vakıfbank müşterileri, ihtiyaç kredisi başvurularını mobil uygulama üzerinden kolayca yapabiliyorlar. Banka, bu hizmetiyle şube ziyaretine gerek kalmadan müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt veriyor.