Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler ile bankalar arasında görüşmeler gerçekleştiriliyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Çalışanlar da güncel gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

36.000 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merakla beklerken, mayıs ayının ortalarına doğru yaklaşırken yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Aile ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının 36 aylık maaş promosyonu ihalesinin 36.000 TL ile Yapı Kredi Bankası’nda kaldığını duyurdu. Promosyon anlaşmasının detaylarına dair bilgi veren Özcan Çiçek:

’’Aile ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın 36 aylık maaş promosyon ihalesi 36.000 TL ile Yapikredi bankasın kalmıştır.  Yetkili sendika olarak ihale sürecinde gayretle rekabet ortamı sağlamaya çalıştık çalışanlarımızın hakkını her ortam her platformda savunduk savunmaya devam ediyoruz  Tek seferde ödenecek olan promosyon için YapıKredi ve iş bankasına ihaleye katılan diğer bankalara teşekkür ediyor sosyal hizmet çalışanlarımıza hayırlı olsun diyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

2024 Mayıs Maaş Promosyonları

Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı işyerlerinde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarını belirleyebilmek için görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Mayıs ayının son günlerine kadar yeni açıklamalar gelebilir.

Editör: Ali Ölmez