Kimse Yok Mu Derneği yöneticisi olan 3 kişi hakkında, FETÖ/PYD silahlı terör örgütüne destek sağlamak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası kararı çıkarıldı.
Kayseri'de hız kesmeden devam eden FETÖ/PYD davalarında 3 iş adamı hapis cezasına çarptırıldı. Kimse Yok Mu derneğinde yöneticilik yapan 3 kişi hakkında yürütülen soruşturma sonunda cezaları belli oldu. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonunda Kimse Yok Mu adlı dernekte yöneticilik yapan 3 iş adamı; Denetim Kurulu asil üyesi Aslan D, yönetim kurulu yedek üyesi Osman Ö. ve yönetim kurulu asil üyesi olan Aziz C. hakkında 6'şar yıl 3'er ay hapis cezası kararı verildi.
Yönetim kurulu yedek üyesi olarak faaliyet gösteren Osman Ö., "Kimse Yok Mu Derneğine üye olmama rağmen asla aralarında bulunmadım. Halı ticareti ile uğraşıyorum. Faaliyetlerde ve gezilerde boy göstermedim. En son 2014 yılında bağlantım olmuştu. Suçum yoktur, beraatimi talep ediyorum." dedi. Diğer sanıklardan biri olan Aziz A., "Sadece yardım yapmak amacıyla üyelik gerçekleştirdim. 17/25 Aralık sürecinin ardından istifamı verdim. Herhangi bir bağlantım yoktur. Bankalarını kullanmadım." ifadelerini kullandı. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından sanıklar hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesine karar kılındı. İstinaf yolu açık bulunan karara bağlı olarak sanıkların en kısa zamanda bir üst merciye davayı taşımaları bekleniyor.