Haziran ayının ilk günlerinde de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi araç sahipleri güncel akaryakıt fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da resmi internet sitelerinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede buluyorlar. 24 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 200 TL Maxipuan elde edilebilirken, akaryakıt kampanyasının ayrıntılarına ilişkin Maximum’un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası

Maximum Kart ile akaryakıt istasyonlarında 24 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişine 100 TL olmak üzere toplamda 200 TL Maxipuan sunulacak. Söz konusu akaryakıt alışverişi fırsatından yararlanmak isteyen kişilerin belirtilen tarihler arasında alışverişten önce veya sonra Maximum Mobil’de veya İşCep’te ilgili kampanyadaki katıl butonuna tıklaması gerekirken, İş Bankası Bankamatik Kartı, Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edildi. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ve Maxipara Kartlar, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri i̇se kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyecek.

Akaryakit Kampanyasi

İş Bankası 2024 Haziran Kampanyaları

Haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan akaryakıt alışverişine 200 TL Maxipuan fırsatı ile ilgili Maximum resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgilendirmede bulunurken, haziran ayının ortalarına doğru yaklaşırken İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. İş Bankası geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez