Market alışverişi yapmayı düşünen vatandaşlar mayıs ayının ortalarında da bankaların güncel fırsatlarıyla ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan market alışverişine özel 500 TL bankkart lira sağlanan fırsatın duyurulmasının ardından kampanyanın detayları merak konusu olurken, Ziraat Bankası da market alışverişinde toplam 500 TL sunulan fırsattan kimlerin yararlanabileceğine ve kampanyanın detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı. Ziraat Bankası müşterileri de söz konusu fırsat ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

Ziraat Bankası Market Alışverişi Kampanyası

Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler mayıs ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ederken, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan market alışverişi fırsatı kapsamında bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri işyerlerinde tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri her alışverişte 50 TL olmak üzere toplam 500 TL bankkart lira verilecek. Fırsattan yararlanabilmek için bankkart mobil ile bankkart.com.tr'den katılım sağlanması veya MARKET500 yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerekiyor.

Hesap Makinesi 3

Ziraat Bankası Mayıs 2024 Güncel Kampanyalar

Ziraat Bankası market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri işyerlerinde tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL bankkart lira sunarken, mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan market alışverişi fırsatının yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bankkart liralar merak ediliyor. Bu çerçevede, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara erişilebilir, ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez