Kayseri'nin Akkışla ilçesine bağlı Yeni Mahalle Kululu Caddesi'nde işlenen cinayetin sebebi belli oldu. Cinayeti işleyen evli ve 4 çocuk annesi S.A (25) emniyetteki ilk ifadesinde; M.C'nin (22) kendisini sürekli rahatsız ettiğini ve mesajlar yolladığını, bu yüzden cinayeti işlediğini söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan sanık S.A adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen sanık çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay

23 Ocak Pazartesi günü Kayseri'nin Akkışla ilçesine bağlı Yeni Mahalle Kululu Caddesi'nde maktul M.C (22) ile fail S.A (25) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın şiddeti giderek arttı. S.A yanında getirdiği tabanca ile M.C'ye ateş etti ve onu vurdu. Olayı gören ve sesleri duyan çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan M.C'ye ilk müdahaleyi yaptı ve Akkışla İlçe Entegre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vurulan şahıs doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Hayatını kaybeden M.C'nin otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenazesi ailesine teslim edildi ve ilçeye bağlı Şen Mahallesi'nde toprağa verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan fail S.A emniyete götürüldü ve ifadesi alındı. Hakkında açılan soruşturma tamamlandı ve adliyeye sevk edilen S.A çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.