Tüp fiyatlarındaki artan zamlar, evlerinde tüp kullananları derinden etkilerken, para iadesi imkanıyla biraz olsun rahatlama sağlanacak. Döviz kurlarındaki yükseliş ve enerji fiyatlarındaki artışlar, tüp fiyatlarına sürekli zam olarak yansıdı. Ancak Türkiye'nin enerji arama çalışmaları sonucunda Doğu Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervleri bulunmasıyla, evlere bir yıl boyunca bedava doğalgaz sağlanacak.

Büyük Mutfak Tüpü Fiyatında 100 TL İndirim

İpragaz, tüp kullananlara müjdeli bir haber verdi! Şirketin son dakika açıklamasına göre, iPApp üzerinden yapılan 12 kg'lık ev tüpü siparişlerinde özel olarak 100 TL indirim uygulanacak. Bu kampanya ile tüp kullanıcılarına büyük bir fırsat sunuluyor.

FAİZSİZ Kredi Peşinde Koşanlara Müjde! Bankalar 25 Bin TL'ye Kadar Sıfır Faizle Kredi Dağıtıyor FAİZSİZ Kredi Peşinde Koşanlara Müjde! Bankalar 25 Bin TL'ye Kadar Sıfır Faizle Kredi Dağıtıyor

Mutfakların En Çok Aranan Yüzü 100 Tl İndirimde!

Depozito Ücreti İadesi Var

Tüp kullanıcılarına yapılan açıklamada, tüp depozito ücretlerinin hatırlatılması yapıldı. İlk tüp alımında boş tüp bulundurma durumunda depozito ücreti alındığı ancak tüpün geri verilmesi durumunda ücretin iade edildiği belirtildi. Nisan 2024 itibariyle, büyük tüpler için depozito ücreti 330 TL, piknik tüpleri için ise 180 TL olarak belirlendi. İade almak için tüpün ilgili dağıtım firmasına teslim edilmesi yeterli oluyor.