Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ile Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Kadın çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ifade eden Başkan Özkan Altun, ‘’Bünyan’ın marka değerini artıran KAÇEM projesi kadınların iş hayatında aktif olmasını sağlamaktadır. Kadın çiftçilerimizin ürettiği ürünler Türkiye’nin dört bir yanına dağılıyor. Her zaman destekçileri olacağız’’ diye konuştu.

Başkan Altun burada yaptığı değerlendirmede;"Burada tarlada ürettiğini bu merkezde organik ürünlere dönüştüren kadın çiftçilerimizin istek ve taleplerini dinledik. Hem ilçemizin marka değeri hem de kadınlarımızın iş hayatında aktif rol almaları adına oldukça önemsediğimiz bir merkez. Bünyan Belediyesi olarak her zaman merkezin tanıtımı, üretim yelpazesinin genişletilmesi, pazar ihtiyacının karşılanması olmak üzere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ise "Kaçem in emektar kadınlarıyla ekolojik çalışmalar üzerine değerlendirmeler yaptık, emsallerinin artması dileğimiz" diye konuştu.