Bünyan ilçesinde bulunan Yenice Sosyal Tesisleri, önemli bir değişiklikle adını Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden biri olan Devlet Bahçeli'ye ithaf ederek Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri olarak değiştirildi. Bu değişiklik, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve İYİ Parti'nin ortak önergesiyle gerçekleşti ve Bünyan Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle kabul edildi.

Bünyan İlçesinde Bulunan Sosyal Tesise Devlet Bahçeli'nin Adı Verildi

Tesisin yeni adı olan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri'nin açılış töreni büyük bir coşkuyla 3 Mayıs Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi an için hazırlıklar ise Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'in önderliğinde titizlikle sürdürülüyor.

Başkan Metin, yapılan değişiklikle ilgili olarak, "Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ismi ilçemizde yaşayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenice Sosyal Tesisleri artık Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri olarak anılacak. Bu önemli kararın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Metin, alınan kararın hayata geçirilmesinde emeği geçen Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerini iletti ve tüm hemşehrileri açılış törenine davet etti.